Onze mensen

Ontmoet jouw toekomstige collega’s

Natuurlijk kunnen wij hier heel hard gaan roepen hoe fantastisch werken bij ULC is. Maar wie kunnen dat nu beter vertellen dan onze medewerkers zelf? ULC’ers uit alle hoeken van ons bedrijf geven je een kijkje in hun dagelijks werk, vertellen wat het werk zo leuk maakt én waarom ULC jouw nieuwe werkgever kan worden. Maak hier alvast kennis met jouw toekomstige collega’s.

Overig

Bekijk onze video

Corporate video ULC 2023
Beheer en onderhoud

Ontmoet je nieuwe collega's van Technisch Beheer

Wij zijn ULC
Installatietechniek

Samen zorgen voor morgen

Wij zijn ULC
Brandbeveiliging

Neem een kijkje in het werken bij Brandbeveiliging

Wij zijn ULC

Testimonial

Zo vader, zo zoon…

Max van den Burg (18) is in september 2022 gestart bij ULC Technisch Beheer als leerling monteur. Hij volgt een BBL traject waarbij hij vier dagen werkt en één dag in de week naar school gaat.  

Max: “Ik heb hiervoor de opleiding Vastgoed Management gedaan maar ik kwam er tijdens mijn stage achter dat ik met mijn handen werken veel leuker vind. Via mijn vader, Sander van den Burg, die bij ULC Technisch Beheer werkt als Servicetechnicus, kwam ik in aanraking met ULC en met techniek. En zoals het nu voor mij voelt, zou ik niks anders meer willen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin.”

Max loopt momenteel bij het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein waar hij veel leert van de ervaren monteurs. Naast het werken is Max een sportliefhebber van voetbal (FC Utrecht) en Formule 1 en drinkt hij gezellig een biertje in het weekend met vrienden.

“Ik hoop dat hij nog heel wat jaartjes blijft plakken en dat we samen op pad kunnen.”

img-20230116-wa0000.jpg

Zijn vader is bijzonder trots op Max: “Techniek is een mooi en veelzijdig vak. Toen ik merkte dat Max graag met zijn handen werkte, heb ik voorgesteld om de mogelijkheden bij ULC te bespreken. Ze waren erg enthousiast en een gesprek was snel geregeld. Ik heb alleen wel gezegd – ‘Je moet onderaan beginnen’, dat begreep hij ook. Ik vind het mooi om te zien dat hij nu hetzelfde pad bewandelt als hoe ik ooit ben begonnen en met verhalen bij me komt over wat hij heeft meegemaakt op het werk. Ook is het fijn dat hij met vragen over school bij mij terecht kan.”


Breng leven in gebouwen en je carrière.
Kom werken bij ULC.

Zoek vacatures

Bij ULC vind je de mooiste vacatures, bijvoorbeeld op het gebied van technisch beheer, installatietechniek en brandveiligheid. Maar we hebben ook volop leuke banen bij ULC voor je.

Bekijk alle vacatures

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...