Ons werk

Projecten waar we trots op zijn

Met je familie of vrienden langs een bijzonder gebouw rijden, en zeggen: “Kijk, daar heb ik aan meegewerkt!” Hoe gaaf is dat? Bij ULC kan het! Werken bij ULC betekent meewerken aan spraakmakende projecten: ziekenhuizen, zorginstellingen, musea, scholen en nog veel meer belangrijke gebouwen. Gebouwen die wij laten leven. En daar zijn wij trots op! Onze projecten bevinden zich door heel Nederland, dus er is altijd wel een project in de buurt van jouw woonplaats.

aaa-8422-2.jpg

Een greep uit onze projecten

Zorgen dat mensen aangenaam en veilig kunnen verblijven in een gebouw door de technische installaties optimaal in te richten; dat is waar wij goed in zijn. Bovendien moeten de technische installaties aan strenge regels voldoen. Daarvoor is specialistische kennis nodig. Kennis die we bij ULC in huis hebben. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot dé installatiespecialist voor onder meer gezondheidszorg, onderwijs, cultuur en recreatie.

Wil je meer projecten bekijken? Bezoek dan onze corporate website.

Meer projecten

Breng leven in gebouwen en je carrière.
Kom werken bij ULC.

Zoek vacatures

Bij ULC vind je de mooiste vacatures, bijvoorbeeld op het gebied van technisch beheer, installatietechniek en brandveiligheid. Maar we hebben ook volop leuke banen bij ULC voor je.

Bekijk alle vacatures

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...