Wij zijn ULC

Multidisciplinair totaalinstallateur en familiebedrijf

ULC werd 100 jaar geleden, in 1923, opgericht onder de naam Utrechtse Loodgieters Combinatie. Inmiddels zijn we veel meer dan dat: nog altijd een familiebedrijf, nu met de derde generatie aan het roer. Maar uitgegroeid tot een multidisciplinair totaalinstallateur die op maat gemaakte oplossingen levert voor elk gebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van alle technische installaties in gebouwen, met name in de zorg.

Projecten waar we trots op zijn

Ook al zit ons hoofdkantoor in Utrecht, wij voeren projecten uit door heel Nederland. Dus de kans is groot dat we een project dicht bij huis voor je hebben. Daarbij is de zorg onze belangrijkste doelgroep. De technische installaties van een ziekenhuis of zorginstelling realiseren is namelijk heel wat anders dan van een kantoorgebouw of woning. Of het nou gaat om elektrotechnische, werktuigbouwkundige, datacommunicatie- of brandveiligheidsinstallaties, wij hebben die specialistische kennis in huis. Zo hebben we al heel wat unieke projecten uitgevoerd. En daar zijn we trots op!

We zijn dé installatiespecialist in de gezondheidszorg – en jij bent dat dus ook!

Als teamlid van ULC bevind je je tussen driehonderd andere elektrotechnisch en werktuigbouwkundig specialisten die – jazeker, iedere dag – vol energie technische projecten aanpakken. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Van zorgvuldige voorbereiding vanuit ons hoofdkantoor tot uitvoering op locatie. Welke taak je ook op je neemt… Hier gaat het om echt vakmanschap, waarin trots overheerst.

Duurzaamheid

Zowel bij de projecten die we uitvoeren als binnen ons eigen bedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij adviseren onze opdrachtgevers over hoe ze hun gebouw duurzamer kunnen maken door bijvoorbeeld circulariteit of modulair bouwen en helpen hen dit te realiseren. Op ons eigen kantoor maken we uitsluitend gebruik van ledverlichting. Ons wagenpark bestaat voor een steeds groter deel uit elektrische auto’s. Op onze daken liggen maar liefst 800 PV panelen waarmee we energie opwekken. En we letten scherp op aspecten als afvalscheiding en duurzame inkoop. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.

ontvangstal-ulc.jpg

Dat is lekker werken
bij ULC!

  • Een prima salaris
  • Lekker zelfstandig werken
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Projecten dichtbij huis
  • Werk waar je trots op bent
  • Jezelf verder ontwikkelen

vergaderruimte-ulc.jpg

 

Breng leven in gebouwen en je carrière.
Kom werken bij ULC.

Zoek vacatures

Bij ULC vind je de mooiste vacatures, bijvoorbeeld op het gebied van technisch beheer, installatietechniek en brandveiligheid. Maar we hebben ook volop leuke banen bij ULC voor je.

Bekijk alle vacatures

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...